Elev

Som elev i REMA 1000 er der stor vægt på ansvar, karrieremuligheder og kvalitet i jobbet. I REMA 1000 mener vi, det er vigtigt at give dig et godt introforløb. Derfor laver du og din købmand allerede fra starten en personlig uddannelsesplan. Købmanden er din daglige sparringspartner, som også har tæt samarbejde med skolen. På den måde sikrer vi, at både din dagligdag i butikken og din uddannelse på skolen, går som det skal.

I REMA 1000 har vi flere end 350 elever fordelt på flere end 360 butikker i hele Danmark, og alle elever er tilknyttet vores REMA-skole. På dine skoleophold kommer du til at gå sammen med andre REMA 1000 elever fra hele landet, og det er den samme klasse, du kommer til at følge gennem hele forløbet.

Efter endt elevuddannelse har du mulighed for at uddanne dig videre inden for REMA 1000 på fx vores mellemleder- og talentuddannelse. På talentforløbene uddanner vi de medarbejdere, som har en drøm om at få deres egen REMA 1000 butik.

Du kan også følge vores ambassadørkorps af elever, som hver uge skriver om historier fra REMA 1000 på Facebook.

Se ledige stillinger

Ansøgning

Kan du se dig selv i stillingen som elev i REMA 1000, anbefaler vi dig at oprette en jobagent, så du får besked, når der opstår en ledig stilling i nærheden af dig.

Opret JobAgent

1000 gode grunde

Der er 1000 gode grunde til at blive elev i REMA 1000. Uddannelsen tager 2 år, og du får masser af muligheder med den i bagagen. I videoen her fortæller Sune, at hans ultimative mål er senere at blive købmand. Rikke fortæller, hvordan hun sætter pris på friheden til at præge sin afdeling, og det store ansvar hun får i sin stilling under uddannelsen.