Elev

Som elev i REMA 1000 er der stor vægt på ansvar, karrieremuligheder og kvalitet i jobbet. I REMA 1000 mener vi, det er vigtigt at give dig et godt introforløb. Derfor laver du og din købmand allerede fra starten en personlig uddannelsesplan. Købmanden er din daglige sparringspartner, som også har tæt samarbejde med skolen. På den måde sikrer vi, at både din dagligdag i butikken og din uddannelse på skolen, går som det skal.

I REMA 1000 har vi flere end 350 elever fordelt på mere end 400 butikker i hele Danmark, og alle elever er tilknyttet vores REMA-skole. På dine skoleophold kommer du til at gå sammen med andre REMA 1000 elever fra hele landet, og det er den samme klasse, du kommer til at følge gennem hele forløbet.

Efter endt elevuddannelse har du mulighed for at uddanne dig videre inden for REMA 1000 på fx vores mellemleder- og talentuddannelse. På talentforløbene uddanner vi de medarbejdere, som har en drøm om at få deres egen REMA 1000 butik.

Du kan også følge vores ambassadørkorps af elever, som hver uge skriver om historier fra REMA 1000 på Facebook.

Se ledige stillinger

Ansøgning

Kan du se dig selv i stillingen som elev i REMA 1000, anbefaler vi dig at oprette en jobagent, så du får besked, når der opstår en ledig stilling i nærheden af dig.

Opret JobAgent

Læs folder om elevuddannelsen

Søg uopfordret


Vores Købmænd søger løbende elever i deres butikker og du kan derfor også søge job uopfordret hos dem. Købmanden tager direkte kontakt til dig, hvis og når han/hun mangler en elev med netop dine kompetencer.

Klik dig ind her, find din lokale butik og søg uopfordret. 

Søg uopfordret 

1000 gode grunde

Der er 1000 gode grunde til at blive elev i REMA 1000. Uddannelsen tager 2 år og foregår på vores egen skole. Undervisningen finder sted på hotel Kystvejen i Grenå. Når du skal på skole, går du gennem hele forløbet i den samme klasse, med de samme klassekammerater.

I videoen her fortæller Mathilde lidt om livet på skolen - så hvis et godt sammenhold og gode kammerater er vigtigt for dig, vil REMA 1000´s elevuddannelse helt sikkert være lige dig.


Varighed af elevuddannelsen

Uddannelsen varer 2 år. Du kan blive salgsassistentelev, hvis du har bestået en EUD (detail), EUX, HHX

eller en STX, HTX eller HF (kræver et 5 ugers EUDS forløb).

Hvis du ikke har den nødvendige skolebaggrund, er det muligt at søge mesterlære, hvor uddannelsen vil vare 3 år. For at komme i mesterlære skal du have bestået 9 klasse.