Lukkeansvarlig

Er du over 18 år kan du søge et job som lukkeansvarlig i REMA 1000. Som lukkeansvarlig arbejder du med mange forskellige opgaver i butikken, fx kassebetjening, vareopfyldning, trimning af butikken samt lettere rengøring. Udover disse opgaver har du desuden et vigtigt ansvar for at lukke butikken om aftenen. De lukkeansvarlige har typisk 1-2 vagter a 6-8 timer pr. uge i gennemsnit, fordelt på hverdage og weekender.

Du er smilende, venlig og udadvendt, og så forstår du betydningen af, at kunden er vores øverste chef. Du er desuden selvstændig og ansvarsbevidst samt ønsker at være en del af et team, som brænder for at betjene vores kunder og yde høj service hver dag.

Ansøgning

Kan du se dig selv i stillingen som lukkeansvarlig i REMA 1000, anbefaler vi dig at oprette en jobagent, så du får besked, når der opstår en ledig stilling i nærheden af dig.

Opret JobAgent

Søg uopfordret


Vores Købmænd søger løbende lukkeansvarlige i deres butikker og du kan derfor også søge job uopfordret hos dem. Købmanden tager direkte kontakt til dig, hvis og når han/hun mangler en lukkeansvarlig med netop dine kompetencer.

Klik dig ind her, find din lokale butik og søg uopfordret. 

Søg uopfordret