MERCHER

Som mercher i REMA 1000 vil du have forskellige opgaver lige fra nyåbning af butikker til daglig opfyldning i faste distrikter. Dine arbejdsdage vil primært bestå af arbejde med non-food med blandt andet varebestilling, opfyldning, space og salgsaktiviteter.

En mercher kommer meget rundt og alle dage er forskellige. Du vil køre ud fra egen bopæl til REMA 1000 butikker i hele landet. Selvom din fysiske arbejdsplads vil variere fra dag til dag og opgaverne ligeså, arbejder vi dog inden for faste rammer og vi gør meget ud af, at vores medarbejdere har det godt, og at arbejdsforholdene er de bedst mulige.

Som mercher i REMA 1000 vil dine primære opgaver bestå af følgende:

  • Opsætning af varer
  • Bestille varer
  • Trimning af varerne og vedligeholdelse af hyldeforkanter
  • Indgå i dialog med butikkerne omkring sæsonvarer mv.

Personlige egenskaber
Som person er du udadvendt, imødekommende, tolerant og har let ved at skabe kontakter og relationer. Din fremtræden er professionel og troværdig, og du besidder samtidig en høj grad af fleksibilitet og selvstændighed.

Erfaring
Det er en fordel, hvis du har en baggrund inden for dagligvarehandlen, og er vant til og dygtig til at trimme varerne. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er vigtigt, at du har en god ordenssans og er motiveret.

ANSØGNING

Kan du se dig selv i stillingen som mercher i REMA 1000, kan du søge uopfordret her.

Søg uopfordret som mercher