Salgsassistent

Et job som salgsassistent i REMA 1000 er typisk på ca. 37 timer pr. uge.

Som salgsassistent arbejder du med vareopfyldning, kassearbejde og meget andet. Der er samtidig mulighed for at få ansvar for egen afdeling – eksempelvis frugt- og grøntafdelingen.

Du skal være frisk, detaljeorienteret og kundeminded, og det er vigtigt, at du som salgsassistent er en selvstændig og ansvarlig person, der forstår betydningen af, at kunden er vores øverste chef.

Det er en fordel at være morgenmenneske, når man skal arbejde som salgsassistent, idet dagen ofte starter tidligt i en REMA 1000 butik. Derudover skal du samtidig have lyst til at arbejde et sted, hvor tingene virkelig kan gå stærkt og kunden altid er førsteprioritet.

Ansøgning

Kan du se dig selv i stillingen som salgsassistent i REMA 1000, anbefaler vi dig at oprette en jobagent, så du får besked, når der opstår en ledig stilling i nærheden af dig

Opret JobAgent

Søg uopfordret


Vores Købmænd søger løbende salgsassistenter i deres butikker og du kan derfor også søge job uopfordret hos dem. Købmanden tager direkte kontakt til dig, hvis og når han/hun mangler en salgsassistent med netop dine kompetencer.

Klik dig ind her, find din lokale butik og søg uopfordret. 

Søg uopfordret