Souschef

Som souschef i REMA 1000 får du mulighed for:

  • arbejde side om side med købmanden og have et stærkt og meget succesfuldt varemærke i ryggen
  • blive ansigtet udadtil i et unikt koncept inden for dagligvarehandlen
  • gøre butiksdrømmen til virkelighed og fastholde din butik som områdets foretrukne indkøbssted
  • at lære dig selv bedre at kende, både fagligt og menneskeligt – der er plads til høje ambitioner i REMA 1000

Som souschef i REMA 1000 er du købmandens højre hånd, og du er derfor en del af ledelsen i butikken. Købmanden er selvstændig, så du refererer faktisk til direktøren i den virksomhed, du er ansat i – her den lokale købmandsbutik. Du har sammen med købmanden ansvaret for butikkens drift, det vil sige, at sikre butikken er inspirerende og salgsklar. Dette gøres ved, at du er med til at have styr på de forskellige processer omkring varebestilling, udstillinger, salgspladser og ikke mindst at sikre, at alle jeres dygtige medarbejdere er godt klædt på til at udføre deres job bedst muligt.

En anden vigtig opgave som souschef i vores REMA 1000 er at motivere og lede dine dygtige kolleger, så I sammen kan give kunderne en god oplevelse, når de handler hos os.

”Jeg er stolt af, at jeg kan mærke, at vi allesammen er med til at skabe en livlig butik med glade kunder. Det er en stor tilfredsstillelse at tage hjem og mærke, at ens arbejde virkelig rykker. Men det kræver også meget og mange daglige her og nu-beslutninger.” – Niklas

Du kan have en ambition om at være den bedste REMA 1000 souschef, eller måske går du med en købmandsdrøm i maven. Men uanset hvad, så kan vi garantere dig, at du som souschef bliver en del af virksomhed, hvor vi har det sjovt og skaber gode resultater hver eneste dag.

Så er du klar på nye udfordringer, så send os en uopfordret ansøgning eller klik på linket herunder, for at se vores ledige stillinger. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ledige stillinger

Ansøgning

Søg uopfordret


Vores Købmænd søger løbende souschefer til deres butikker og du kan derfor søge job uopfordret hos dem. Købmanden tager direkte kontakt til dig, hvis og når han/hun mangler en souschef med netop dine kompetencer.

Klik dig ind her, find din lokale butik og søg uopfordret. 

Søg uopfordret 

Opret en JobAgent

Du har også mulighed for at oprette en JobAgent. Så du får besked, når der opstår en ledig stilling i nærheden af dig.

Opret JobAgent